БлогосфераАктуализация 07.10.11
Целта ни е да представяме коментари и анализи, отразяващи гледището ни спрямо важен или интересен ( или и двете ) въпрос от действителността ни. За момента сме само двама автори и ще се стараем да публикуваме материали поне веднъж седмично. Понякога може да надминаваме тази квота ( и дано ), а понякога може да се забавяме. Но във всички случаи ще имаме за цел да представим добре подготвен материал.

С оглед на платформата за споделяне, която ползваме ( Google Blogger ), всички материали ще бъдат публикувани в раздел „Пориви”, явяващ се главна страница на нашия проект. Към всяка статия ще бъде включена свободна ( т.е не изисква никаква регистрация където и да е ) системата за коментари. Умоляваме читателите да спазват няколко основни насоки към коментирането, за да може комуникационният процес да не бъде нарушаван:


1. Всички коментари да бъдат написани на кирилица.
2. Забранява се използват вулгарни, цинични и расистки лозунги.
3. Спамът няма да се толерира.

Коментари, неотговарящи на тези изисквания, подлежат на модерация.

Отново с оглед на платформата, която използваме, сме длъжни да ви уведомим, че към всяка статия има прикачени различни бутони за споделяне и следене.

Актуализация на 17.11.11

С последните промени осигурихме по-дълбока интеграция със социалните мрежи. В десния навигационен панел ще откриете бутони за бързо споделяне на страницата, в която сте, във Facebook и Twitter.

Освен това, вече разполагаме и с Facebook страница. Тя предоставя лесен и удобен начин за следене на последните публикации и директна връзка с авторите.